НА СТАДІОНІ «ЧОРНОМОРЕЦЬ» ВІДБУДЕТСЯ «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПИВА»!

«Odessa Beer Festival» запрошує одеситів та гостей міста на «11-й Всеукраїнський фестиваль пива», який пройде в Одесі з 1 по 3 жовтня під дахом стадіону «Чорноморець» і на майданчику біля входу на стадіон!

Кращі представники пивної індустрії України представлять вам свою продукцію! Більше 300 сортів пива з усіх куточків країни і різноманіття вуличної кухні будуть радувати гостей протягом усього фестивалю! В меню будуть страви, які в Україні можна спробувати лише у нас!

У програмі фестивалю звичайно ж, живий звук, популярні ведучі та діджеї! А також різноманітні розіграші та конкурси!

Гостьові зони будуть розташовані на променаді стадіону і критих трибунах, також більше 1200 місць для гостей облаштують на зеленому газоні майданчика біля входу на стадіон «Чорноморець»!

Команда організаторів не є прибічником присутності дітей на заходах з алкогольним контентом, але з любові до своїх гостей, організатори «Odessa Beer Festival» розмістять дитячу зону в межах основного майданчика фестивалю!

ВАЖЛИВО ЗНАТИ!!!

Згідно з правилами фестивалю, алкоголь розливається лише в скляні келихи з логотипом фестивалю, які можна придбати на самому заході у організаторів або учасників фестивалю!

Вартість келиха – 150 гривень.

Також можна принести з собою келих фестивалів минулих сезонів: для його активації потрібно буде купити стильний силіконовий браслет!

Вартість браслета – 50 гривень.

У гостей буде можливість придбати пиво, яке їм сподобається із собою! Учасники матимуть в наявності ПЕТ-тару об’ємом 1 літр!

Хочемо звернути вашу увагу, що на майданчику фестивалю працюватимуть спеціальні зони самообслуговування для ополіскування келихів!

Команда організаторів нагадує, що головною метою фестивалю є насичення гостей новими знаннями, досвідом та враженнями! Організатори просять гостей за можливості обмежити споживання алкоголю, аби мати можливість гідно оцінити всю красу смаків і їх різноманітність.

ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Розміщення учасників та меблів у гостьовій зоні буде виконано з урахуванням обмежень, що діють в жовтій зоні. Ми просимо учасників та усіх гостей фестивалю дотримуватися рекомендацій МОЗ щодо дотримання дистанції, використання захисних масок і санітейзерів.

Деталі тут: https://www.facebook.com/OdessaBeerFest/ або тут: https://www.instagram.com/odessabeerfestival/